Over ons

Boost samen met ons jouw business!
Onze Visie

Bij Ramaekers Consultancy is onze missie om waarde toe te voegen aan de digitale wereld door het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen aan onze klanten. We streven ernaar om hun bedrijf te laten groeien en te bloeien door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en strategieën. Onze passie voor excellentie en klantgerichtheid drijft ons om voortdurend te streven naar verbetering en succes voor onze klanten.

Onze Missie

Onze visie is om een toonaangevende speler te worden in de digitale industrie, waarbij we organisaties transformeren door middel van baanbrekende technologieën en data gedreven inzichten. We willen erkend worden als een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten, die hen helpt bij het realiseren van hun zakelijke doelen en het behalen van duurzaam succes op de lange termijn.

Onze Kernwaarden

Klantgericht: Wij zetten onze klanten altijd op de eerste plaats. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun doelen en streven ernaar om oplossingen te bieden die hen helpen te groeien en te excelleren.

Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten voor onze klanten. We streven naar succes en zetten ons in om waarde toe te voegen aan hun bedrijf op een meetbare en tastbare manier.

 
SWEETY CAFETERIA
DESIGNLOVERS GEEKHEAVEN
CHIPPY'S ICE CREAM BAR
GOLDEN GOLDEN
GOLDENGRID.
Wat onze klanten over ons zeggen
Als ICC Consultancy zijn we verheugd over de uitstekende samenwerking met Sam van Ramaekers-Consultancy. Sam heeft als deskundige Power BI-consultant een cruciale rol gespeeld bij het realiseren van onze datagedreven doelstellingen. Zijn professionele aanpak heeft geleid tot geavanceerde dashboards die ons waardevolle inzichten hebben opgeleverd. We waarderen de samenwerking met Sam en Ramaekers-Consultancy ten zeerste en kijken uit naar het voortzetten van deze succesvolle partnership.
Ronald Bouman
Eigenaar ICC Consultancy
Als eigenaar van PBOV ben ik zeer tevreden met de diensten van Ramaekers Consultancy en de Online Puntentelling Calculator voor zelfstandige woningen die hij/zij voor ons heeft ontwikkeld. Ramaekers Consultancy heeft een uitzonderlijk niveau van professionaliteit en deskundigheid laten zien bij het creëren van deze op maat gemaakte tool. De Online Puntentelling Calculator heeft onze processen aanzienlijk vereenvoudigd en geautomatiseerd, wat heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van onze efficiëntie. Het is een waardevol instrument gebleken bij het beoordelen van woningen en het berekenen van de juiste puntentellingen.
Michel Klaassen
Eigenaar PBOV
Ramaekers Consultancy

Heeft u vragen, interesse in onze diensten, of wilt u graag samenwerken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bij Ramaekers-Consultancy streven we ernaar om u te voorzien van de beste op maat gemaakte oplossingen om uw zakelijke doelen te bereiken. Wij kijken uit naar uw bericht en de mogelijkheid om u van dienst te zijn.